Over Van Eerd Groep

Van Eerd Groep is een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer. Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.

Van Eerd Groep bedient met ongeveer 100 medewerkers haar klanten in de Benelux vanuit de vestiging in Veldhoven. Een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Disciplines
De verschillende bedrijven van Van Eerd Groep bieden een totaalpakket van diensten en materieel. Van het inmeten van projecten, het slopen en afvoeren van bestaande wegen en sporen, het egaliseren en profileren van baanvakken tot het compleet opbouwen van spoorbanen. Als u het complete traject in handen stelt van Van Eerd Groep levert dat voor u tijdwinst en een aanzienlijke kostenbesparing op.

Samenwerkingsverbanden
Wij werken samen met:

VolkerRail Nederland BV, BAM Infra Rail BV, Strukton Rail BV, Swietelsky Benelux BV, Dura Vermeer Railinfra BV, Spitzke Spoorbouw BV, BAM Track BVBA, Strukton Rail BVBA
Ingenieursbureaus Logitech, Movares, ING-Rail, ProRail, GVB, RET, HTM, Infrabel, TucRail

Specialismen
Van Eerd Groep is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van spoorbanen en wegen. Wij zetten al onze specialisten in voor een integrale aanpak en daarom hebben we met elkaar een groot oplossend vermogen. U bent gegarandeerd van een zorgeloze uitvoering omdat we ook de onderaannemers aansturen en de samenwerking opzoeken met collega-aannemers.