Verhuur bemande machines

Aanvullend op de mooie projecten die we maken, verhuren wij ons materieel ook. Dit kunnen kleine klussen en langdurige werkzaamheden zijn. Het kan bij ons allemaal en altijd. Het materieel dat bij ons wordt ingehuurd is altijd voorzien van de juiste keuringen en certificaten. De machinisten hebben de juiste certficaten, diploma’s en de juiste ervaring die nodig zijn om de werkzaamheden goed en veilig aan te voeren.

De machines verhuren we altijd inclusief onze eigen machinist en onze eigen brandstof. Zodoende kunnen we de kwaliteit van het uit te voeren werken en de kwaliteit van de brandstof garanderen. Met onze eigen transportvoorzieningen verzorgen wij ook het transport van de machine van en naar de werklocatie. Ook hiervoor zijn de benodigde vergunningen aanwezig.

Van Eerd Groep - de 10 gouden veiligheidsregels

Volvo loader L60H

Deze 13-tons loader is heel divers inzetbaar. Daarbij zijn verschillende hulpstukken bij de loader verkrijgbaar, zoals een 3D-leveller die werkt met Total Station of 2D-leveller op laser. Ook is deze loader uit te voeren met GPS op de machine. Deze machine is uitermate geschikt voor het egaliseren van onderbanden aan het spoor, in bedrijfshallen en in de wegenbouw.

Bulldozer D6K

De 12-tons bulldozer is perfect om de onderbaan te egaliseren en kan uitgerust worden met 3D Total Station of GPS. De bulldozer is uitgevoerd met VPAT-blad en hydraulisch bediende en afneembare deuren. Deze zijn laag gewicht en breed rupswerk is de machine uitermate geschikt voor minder draagkrachtige ondergronden.

Volvo L90H

Een 17-tons loader die kan egaliseren met GPS systemen en is ook uitermate geschikt voor het depot te onderhouden en op te bouwen. Daarnaast wordt deze loader gebruikt voor het aanbrengen van rijplaten en het laden van vrachtwagens. Tevens is deze loader voorzien van een overdrukcabine.

Volvo L120H

Deze 19-tons loader is perfect voor het onderhouden en opbouwen depots. Deze loader is voorzien van een eigen weegsysteem. Hiermee kan nauwkeuring worden gemeten welke gewichten de loader heeft verwerkt. Aanvullend hierop kan de loader uitstekend worden ingezet in combinatie met onze mobiele zeefinstallatie.

Elektrische schudzeef

De mobiele zeef kan volledig elektrische ingezet worden op locaties waar minimaal 130KVa stroom aanwezig is. Deze zeef kan vier fracties tegelijk scheiden en is voorzien van magneet die ijzer van het andere materiaal scheidt. Met onze BRL SIKB 7500 certificering mogen wij ook verontreinigde grond en ballast reinigen.

Volvo L60E op lorries

Deze unieke 13 tons loader is voorzien van een zelf ontwikkeld lorry onderstel (spoorwielen) kan daardoor over het spoor rijden. Deze loader is door zijn flexibiliteit uitermate geschikt om via het spoor op moeilijk bereikbare werkplekken te komen. Ook is deze loader inzetbaar met een 2D-laserleveller.

Kraan op lorries (KROL)

Deze 18-tons krol (kraan op lorries) is gemaakt om over het spoor te rijden. Onze gespecialiseerde machinisten zijn speciaal opgeleid om deze kraan te mogen besturen. De kraan is ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden aan- en op het spoor

Schranklader/ Bobcat CAT299D

Deze uniek 7-tons schranklader is door ons omgebouwd naar stalen rupsen en is voorzien van een VPAT-blad met hydraulisch bedienbare deuren. De schranklader is uitgerust met 3D Total Station. Door zijn compacte afmeting is de machine wendbaar in krappe ruimten.

Graafmachine Liebherr R920

Deze 20-tons rupskraan is uitgerust met Trimble Earthworks GPS en een breed scala aan uitrustingsstukken. Ook is deze kraan voorzien van een overdrukcabine en een drie-delige giek. Deze kraan is een binnendraaier en is daarmee geschikt voor de krappe ruimtes.

Unimog

Deze railgebonden Unimog is geschikt om in combinatie met onze eigen ontwikkelde railgebonden aflostrailer ballast uit te strooien tussen de dwarsliggers of met de zijband materiaal uit te breiden naast het spoor. Ook is deze Unimog inzetbaar als trekkracht waarbij 600 ton aan wagons mag vervoeren over het spoor.

Van Eerd - Verhuur Rupsgraafmachine Komatsu Pc138

Rupsgraafmachine Komatsu PC138

Deze 14-tons rupskraan is voorzien van kunststof tracks, een driedelige giek en inzetbaar met een breed scala aan hulpstukken. Deze kraan is een binnendraaier en is daarmee geschikt voor de krappe ruimtes.

Mobiele kraan Cat M316D

Deze 18-ton mobiele kraan is uitgerust met Trimble GPS, een driedelige giek, hoogtebegrenzer en is inzetbaar met een breed scala aan hulpstukken.

Rupskraan Cat 325F

Deze 25-tons rupskraan is uitgevoerd met een driedelige giek en kan worden ingezet met een breed scala aan hulpstukken. Deze kraan is een binnendraaier en is daarmee geschikt voor de krappe ruimtes.

Minigraver Hitachi

Deze compacte 2,5-tons minigraver is uitermate geschikt voor het werken in kleine ruimtes en het aanbrengen van rioolsleuven. De minigraver is voorzien van verschillende bakken en wordt standaard aangevoerd op een aanhanger.

Tractor Case Puma 150

Deze tractor is multifunctioneel inzetbaar. De tractor is onder andere uit te voeren met een 12m³ dumper, een 10m³ waterton en een rolbezem.

Midi loader Cat906H

Deze 6-tons midi loader is uitgerust me 2D laser leveller en is uitgerust met diverse bakken, een rolbezem. Deze lage en compacte machine is geschikt voor het werken in krappe ruimtes en lage onderdoorgangen.