Open Bedrijven Dag werken in de Kempen een groot succes

In het weekend van 11 en 12 januari was de opening van het nieuwe onderkomen van “van Eerd Groep” gepland samen met de open bedrijven dag werken in de Kempen.

Vrijdag 11-1-2019 was er een bijeenkomst voor relaties en connecties in de bedrijfssectoren waar van Eerd werkzaam is.
Hierbij was het mogelijk het pand en het materieel te bekijken en later onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten.

Zaterdag 12 januari was de locatie geopend voor de open bedrijven dag, om “van Eerd Groep” te presenteren, te laten zien wat we doen en wat we kunnen. Hierbij was het meeste materieel aanwezig en waren praktijk situaties opgesteld.
Het was de hele dag een komen en gaan van jongere- en oudere geinterresseerde, waarbij ook belangstelling werd getoond voor de vacatures.
Bij materieel en werkopstellingen werd vakkundig tekst en uitleg gegeven over het wel en niet kunnen van bepaalde zaken.
De allerkleinste konden zch vermaken op een springkussen en een simulator van een graafmachine, waarmee ze konden zien wat ze maakten.

Een open bedrijven dag om met tevredenheid op terug te kijken en waarbij hopelijk ook enkele vacatures zijn gevuld.

Het weekend werd besloten met een spetterend bedrijfsfeest, waarbij niets ontbrak aan eten en drinken en waarbij live optredens voor het nodige vertier zorgden.

Direktie en medewerkers kijken terug met een zeer goed gevoel op het weekend en hopen voor dit jaar weer veel mooie werken te maken.