Startklaar voor 2024

Met z’n alle hebben we genoten van de jaarlijkse kerstborrel en een welverdiende vakantie. De kerstballen zijn al lang weer opgepoetst, opgeruimd en onze batterij is weer helemaal opgeladen. Maar natuurlijk zaten we de afgelopen periode niet stil. Want stil zitten is niets voor ons.

Zo volgden we verschillende (veiligheids)trainingen die ons nog beter in staat stellen om te gaan met mogelijk gevaarlijke situaties. We zijn druk bezig geweest om onze nieuwe werkplaats, magazijnen en bedrijfshallen in te richten. Als vanzelfsprekend is ook ons uitgebreide machinepark gecontroleerd en up-to-date gemaakt. We zouden onszelf niet zijn als we geen kleine verbeteringen doorvoeren aan het materieel. Dat hebben we dus ook gedaan. Alles om steeds weer beter, veiliger en efficiënter te kunnen werken.

We zijn dus weer helemaal klaar om de uitdagingen van het nieuwe jaar aan te gaan. We hebben zin in de mooie projecten die we ook dit jaar weer gaan maken. Want ook in 2024 klaren wij elke klus. Altijd. Veilig. Samen.

Wij staan klaar om de uitdagingen van 2024 aan te gaan. Klaar voor voor de projecten die samen we mogen maken en de successen die we samen gaan vieren. Wij maken het samen. Altijd.