De eerste elektrische wiellader is een feit

Op dinsdag 2 april is het dan zover. Een bijzonder moment. Van Eerd Groep neemt de eerste elektrische Volvo L120H Electric Conversion wiellader in ontvangst.

Deze prachtige 20-tons elektrische wiellader is volledig emissievrij en is voor Van Eerd Groep multifunctioneel inzetbaar. Op onze bedrijfslocatie in ‘s-Hertogenbosch hebben we naast de mogelijkheid om 100% elektrisch te zeven, nu dus ook de mogelijkheid om de daarbij behorende depotwerkzaamheden 100% elektrisch uit te voeren.

Maar natuurlijk is deze machine niet aangeschaft om alleen op onze bedrijfslocatie te werken. De aankomende periode testen we de machine op zijn kunnen en experimenteren we met de oplaadmogelijkheden op onze projectlocaties. Innovatief als we zijn vinden we ook daar vast mooie en praktische oplossingen voor, zodat we ook op onze projecten met de elektrische wiellader kunnen werken.

Mocht je nou interesse hebben in de mogelijkheden die we jou met deze elektrische wiellader kunnen bieden, neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag samen de mogelijkheden en wie weet dragen we snel bij aan het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Met de aanschaf van de eerste elektrische wiellader dragen we fors bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onszelf én van onze klanten!