Veiligheid en kwaliteit voorop: Van Eerd Groep behaalt nieuwe ISO- en VCA-certificering

Onlangs heeft Van Eerd Groep zowel de vernieuwde ISO- als VCA-certificering behaald. Met het behalen van deze nieuwe certificaten onderstrepen wij dat veiligheid en kwaliteit bij ons altijd voorop staan. Met ons vernieuwde ISO 9001 certificaat laten wij aan onze klanten zien dat onze processen voldoen aan strenge normen en dat we continue bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarnaast laten we met de VCA-certificering zien dat ons bedrijf veilig en gezond werken altijd in acht neemt en daarmee voldoet aan de wettelijke verplichtingen volgens de Arbowet.

VCA-audit

Tijdens de VCA-audit hebben wij een beoordelingsproces doorlopen, gericht op het evalueren van ons veiligheidsbeleid en de veiligheidsprocedures binnen ons bedrijf. Vooral bij het werken in risicovolle omgevingen, waar ons bedrijf veel mee te maken heeft, is het belangrijk dat ons bedrijf voldoet aan alle VCA-eisen, zodat de veiligheid verbeterd wordt en de kans op ongevallen verminderd wordt.

ISO- en VCA-certificering voor Van Eerd Groep

ISO 9001-audit

Voorafgaand aan de ISO 9001-audit zijn intern al een aantal audits uitgevoerd om te zorgen dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen, voordat we de daadwerkelijke audit aanvragen. Tijdens de externe audit is ons bedrijf gecontroleerd op het bezit van de alle vereiste documenten. Dit zijn documenten op het gebied van kwaliteitsbeleid, doelstellingen, procesbeschrijvingen, procedures en registraties die van invloed zijn op de werking van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Met deze certificaten blijven wij onze belofte nakomen: hoogwaardige service leveren in een veilige en verantwoorde werkomgeving!